MALATYA / YEŞİLYURT - Topsöğüt Akpınar İmam Hatip Ortaokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda kutlandi

Nis

Hedef lgs kapsamında öğrencilerin motivasyonunu artırmak için 8/A öğrencileri ile birlikte tavuk dürüm etkinliği gerçekleştirdik

Nis

Hedef lgs kapsamında okulumuzda 8. Sınıflara yönelik LGS'de çıkmış sorulardan oluşan deneme sınavını öğrencilerimize uyguladık

Mrt

18 Mart Çanakkale zaferi ve şehitleri anma günü okulumuzda gerçekleşen törenle  kutlandı.  Çanakkale zaferinin yıl dönümünü kutluyor aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.. ÇANAKKALE GEÇİLMEZ...

Mrt

Yeşilyurt mesleki ve teknik Anadolu lisesi  öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında okul bahçemize fidan dikimi gerçekleştirdi.  Söz konusu projede emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

HEDEF LGS KAPSAMINDA 8.SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK SINAV TAKTİKLERİ KONULU BROŞÜR HAZIRLANDI.

Şbt

HEDEF LGS KAPSAMINDA LGS HAKKINDA VELİLERİ BİLGİLENDİRMEK AMACIYLA LGS KORDİNATÖRÜ MEHMET KALKAN TARAFINDAN EL BROŞÜRÜ HAZIRLANDI.

Sınıflar arası Çarpım Tablosu Düellosu okul birincisi Ömer Asaf Ünver oldu

Ock

Enerji İsrafının Önlenmesi, Enerjinin Etkin Kullanımı, Gelecek Nesillere Daha Temiz Ve Yaşanabilir Bir Dünya Bırakılması Hedefiyle  Okulumuzda Enerji Tasarrufu Haftası Kapsamında Öğrencilerimize Yönelik Çeşitli Etkinlikler Ve Bilgilendirici Sunumlar Yapılmıştır . Etkinlikler Ve Sunumlar Noktasında Özverili Çalışmalarından Dolayı Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Hüseyin Polat’a Teşekkür Ederiz.

Ara

İLİMİZİN PUAN TÜRÜNDE EN BAŞARILI İMAM HATİP LİSESİ OLAN SELAHADDİN EYYUBİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ HEDEF LGS KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERE TANITILDI

Ara

Hedef LGS 2023 Kapsamında 2022 Okul Birincimiz 8. sınıf öğrencileri ile bir araya geldi. Verimli geçen seminerde öğrencilerimiz LGS 2022 Okul Birincimizin deneyimlerinden faydalandılar